Дела. Не речи.

О Финвест-у

Финвест је приватна инвестициона фирма основана 2006. године. Има значајне референце високо квалитетних стамбених и стамбено-пословних објеката на Бановом брду у Београду.

Наше пословне активности обухватају инвестирање у изградњу објеката, специјализовану изградњу објеката за друге инвеститоре и комплетну услугу у области пејзажне архитектуре. Остварујемо дугорочне партнерске односе са најугледнијим партнерима у области градње и финансијским институцијама у Србији. Наши објекти су изграђени по највишим стандардима, укључујући и неке од светски напредних технологија. Компанија се залаже за интелигентну и креативну градњу. Ми градимо за све који желе да живе, раде и инвестирају у Београду.

 

Душан Радовановић

оснивач и директор
 
Душан има више од 25 година искуства у сектору некретнина, индустрији и приватном предузетништву. Оснивач је и директор Финвест-а, који се развија у области инвестиција у стамбене и стамбено-пословне некретнине. Такође је, као суоснивач, подизао фирму у области графичке индустрије Digital Printing Centar DPC.
Дипломирао је на London School of Economics ( LSE), Универзитетa у Лондону, смер банкарство и финансије. Специјалистичке студије Пореског саветовања завршио је на Правном факултету, Универзитетa у Београду.

Слободан Јовановић

дипл. инж. грађевине
 
Током 35 година радног искуства у грађевинској индустрији, Слободан је радио као пројектни менаџер на бројним великим и комплексним стамбеним и стамбено-пословним објектима широм Србије.
Почео је да ради у Финвест-у 2007.
 

Тијана Радовановић

дипл. инж. пејзажне архитектуре
 
Принципи дизајна, базирани на 15 година радног искуства на различитим пројектима и доброј научној основи, континуирано се унапређују. Пројекти, различити по обиму и намени, укључују комерцијалне објекте, хотелe, улично зеленило и приватне вртове.
Тијана је посебно заинтересована за комбинације биљака инспирисане природним пејзажима, комбинујући природност и савременост са специјалном пажњом на склад између ентеријера и екстеријера.

Гордана Тешић

административно технички секретар
 
Са много година радног искуства, Гордана је почела да ради у Финвест-у 2007. године. Преузела је одговорност над свим административним активностима које омогућују беспрекорно вођење канцеларијских послова.
Пружа подршку инвестиционом и грађевинском тиму.
 

Драгомир Живковић

директор продаје
 
Посредник у промету непокретности лиценциран од стране Министарства трговине Републике Србије.
У Финвест-у ради од 2006., учествује у дефинисању пројектних задатака – избора структуре и површине станова на основу анализе тржишта. Одговоран за односе са купцима у вези са продајом и током постпродајног периода.
За 26 година праксе у посредовању у промету некретнина није забележио ниједан судски спор између продавца и купца, где је био посредник. Активно је учествовао као посредник и преговарач на преко 1000 успешно уговорених и реализованих купопродаја некретнина. Радио је на пословима агента продаје, менаџера продаје, тренинг менаџера и директора продаје.
 
 

Контакт форма

Ваш дом из снова је на само корак од вас. Уколико желите да сазнате више детаља, молимо вас да попуните контакт форму у наставку.