Коментари

 

“Wаеhrend meines Aufenthaltes in Belgrad, Serbien, als Vize-Konsul in der Deutschen Botschaft von 2011 bis 2016, wohnten meine Familie und ich in einer Immobilie der Firma Finvest doo Belgrade. Wir waren wаеhrend des gesamten Zeitraumes absolut zufrieden mit dem Service durch Ingenieur Slobodan Jonanovic und Dusan Radovanic, und es war eine sehr angenehme Kooperation. Ich persоеnlich vermisse immer noch den Komfort und die Unterstuеtzung, die wir in Belgrad durch Finvest doo erleben durften."

Вицеконзул у Aмбасади СР Немачке Karl Christoph Gansweith

"Уверен сам да ФИНВЕСТ као ретко ко у потпуности поштује опште принципе градитељства. Њихова захтевност у прецизности, квалитету, роковима, функционалности и естетској вредности објеката представља опште вредности које они поседују а уједно и захтевају од свих учесника у остваривању циља. Њихови досада изграђени објекти управо говоре о томе."

Архитекта Александар Спајић

"Не само што је објекат завршен на време у изузетно сложеним условима, него је и квалитетно изграђен са врхунском опремом.Заказана је прва седница скупштине станара, пријављене су све комуналне обавезе, објекат је у рекордно кратком року уписан у земљишне књиге.

Било ми је задовољство што сам пословао са овако изузетним инвеститором, који је сваког момента био на располагању, који враћа поверење купаца у ову веома ризичну делатност. Свим својим пријатељима препоручујем да са сигурношћу могу куповати непокретности код овог изузетно професионалног инвеститора већ у темељима."

Купац Горан Црномарковић

"Купила сам стан код Финвест-а, уплатила сам у почетној фази изградње (постављени темељи). Финвест је отпоштовао рок предаје "кључ у руке" неколико дана пре уговореног рока.

И не само то! За време изградње пар пута ме је контактирао и обавештавао да градња иде по плану. После усељења Финвест и даље брине о својим купцима.У Финвест можете без без страха имати пуно поверења!"

Купац дипл. инг. електротехнике Снежана Билановић

"Кроз моју горку праксу, пошто искључиво радим грубе грађевинске радове већ 30 година, наилазио сам на разне инвеститоре. До сада нисам сарађивао са коректнијим и поштенијим инвеститором, који није такав само на речима већ и на делу.

Приликом извођења, коришћени су одговарајући материјали и није се штедело на уштрб квалитета ни у ком смислу.

Инвеститор је активно учествовао и био од велике помоћи у извођењу радова, на чему се захваљујем и надам се даљој успешној сарадњи."

Извођач радова Велислав Ивановић
с.г.р. Веља

"Све што смо уговором предвидели, ви сте урадили, квалитетно и на време.Зидови естетски урађени са равним ивицама, паркет одличан, керамика и санитарије такође, да не набрајам даље. Зграда је укњижена, тако да стан можемо да укњижимо у власништво. Шта друго рећи сем хвала на фер и коректном односу."

Купац прим.др Ранко Димитријевић