Финвест је приватна инвестициона фирма основана 2006. године. Има значајне референце високо квалитетних стамбених и стамбено-пословних објеката на Бановом брду у Београду.

Опсег пословних активности обухвата инвестиције, менаџмент и инжењеринг у изградњи  стамбених и пословних објеката. Интегритет и високи етички стандарди су поред професионализма и стручних компетенција  темељи на којима смо градили репутацију и на којима базирамо даљи раст пословања. Наше име носи гаранцију квалитета и иновативности. Наши партнери су угледне куће из грађевинског сектора и финансијске институције.

Душан Радовановић, дипл. екон. и сертиф. порески саветник
оснивач и директор

Душан има 30 година искуства у сектору некретнина, индустрији и приватном предузетништву. Оснивач је и директор Финвест-а, који се развија у области инвестиција у стамбене и стамбено-пословне некретнине. Такође је, као суоснивач, подизао фирму у области графичке индустрије Digital Printing Centar DPC.
Дипломирао је на London School of Economics ( LSE), Универзитетa у Лондону, смер банкарство и финансије. Специјалистичке студије Пореског саветовања завршио је на Правном факултету Универзитетa у Београду.

Слободан Јовановић, дипл. инж. грађевине
технички директор

Током 40 година радног искуства у грађевинској индустрији, Слободан је радио као пројектни менаџер на бројним великим и комплексним стамбеним и стамбено-пословним објектима широм Србије.
Почео је да ради у Финвест-у 2007.

Тања Брковић, маст. инж. орг.
директор продаје

Тања ради 12 година са инвеститорима на пројектима изградње и продаје стамбено-пословних комплекса.
Пре свега настоји да саслуша своје клијенте, разуме њихове жеље и потребе и уз своје знање и искуство помогне да направе прави избор, а касније их води кроз све остале фазе овог процеса како би им куповина стана била право уживање без тензија и стреса.
Задовољство купаца је покреће да и даље са еланом ради овај посао.

Тијана Радовановић, дипл. инж. пејз. арх.

Принципи дизајна, базирани на 20 година радног искуства на различитим пројектима и доброј научној основи, континуирано се унапређују. Пројекти, различити по обиму и намени, укључују комерцијалне објекте, хотелe, улично зеленило и приватне вртове.
Тијана је посебно заинтересована за комбинације биљака инспирисане природним пејзажима, комбинујући природност и савременост са специјалном пажњом на склад између ентеријера и екстеријера.

Гордана Тешић, грађ. техничар
административно-технички секретар

Гордана је почела да ради у Финвест-у 2007. године. Преузела је одговорност над свим административним активностима које омогућују беспрекорно вођење канцеларијских послова.
Пружа подршку инвестиционом и грађевинском тиму.