Инвеститор:ФИНВЕСТ д.о.о.
Површина:БРГП 77.884м²
Статус:у припреми
Веб страна:vrtoviceraka.rs>>>

Вртови Церака

Вртови Церака су савремен стамбено-пословни комплекс затвореног типа, позициониран уз Улицу кнеза Вишеслава, на углу са будућом саобраћајницом Нова 4.

Својим станарима пружиће идеалну локацију будућег дома, ван градске вреве, одлично повезану са свим битним градским садржајима и лаким приступом мрежи најважнијих саобраћајница у земљи.

Посебне мере сигурности станарима ће обезбедити безбрижност. Захваљујући архитектонској форми комплекса, креирани су простори доступни само станарима, који посебно доприносе квалитету становања. На више од 6.000 м² зелених и површина са партерним уређењем предвиђени су садржаји за све генерације –  дечија игралишта, теретана на отвореном, док су за посебну атмосферу задужене кровне терасе.

Идејно архитектонско-урбанистичко решење комплекса Вртови Церака је дело ауторског тима који чине проф. арх. Милан Вујовић и арх. Александар Шавикин, победници на позивном конкурсу који је расписао Финвест. Аутор пројекта пејзажне архитектуре је стални члан Финвест тима Тијана Радовановић, д.и.п.а., која ће дати посебан акценат на оплемењивање слободних површина.

Надморска висина од готово 200 метара обезбеђује посебну микроклиму и величанствен поглед ка Авали, Шумадији и обрисима Фрушке горе.

У оквиру комплекса Вртови Церака предвиђен је фитнес центар и различите услужне делатности смештене у пословном делу објекта. У близини су основне школе, предшколске установе, тржни центри, трговине и зелена пијаца, а посебно се издваја близина Кошутњака и Аде Циганлије.

Комплекс ће се градити у четири фазе, а у оквиру прве предвиђено је 135 станова различитих структура. Паркирање је обезбеђено у подземним етажама комплекса са двосмерним приступним рампама.