Инвеститор:ФИНВЕСТ д.о.о.
Статус:Објекат укњижен и усељен

Зрмањска 15

Стамбено-пословни објекат Зрмањска 43 налази се у Београду, на Бановом брду, у близини Шумарског факултета, Хиподрома, пијаце Баново брдо, цркве Св.Ђорђе, као и других образовних и културних установа. Пешачка удаљеност од Аде Циганлије, трим стазе и Кошутњака је 5-10 минута. Саобраћајно је веома добро повезана са центром града, као и Новим Београдом.

Објекат је седмоспратница са 19 различитих структура станова, 2 локала, паркингом на нивоу сутерена и подземном гаражом за станове и локале. Два путничка лифта повезују све нивое гаража са спратовима. Улаз у гаражу је директно из Зрмањске улице. Приступ локалима је из Зрмањске улице са одличном видљивошћу из Пожешке улице.

Главни архитектонско-грађевински пројекат урадио је Ауторски Атеље Спајић. Архитектура је савремена, комбинација фасадне опеке и контактне термо-фасаде са великом осунчаношћу станова, високим коефицијентом енергетске ефикасности и енергетским пасошем. Пројектовани у складу са савременим становањем, станови су функционални, имају велики број светлих отвора, терасе или лође и висококвалитетну завршну обраду.